2009.04.21.
00:08

Írta: pennamedia

Új terméktámogatási lehetőségek Avid felhasználók számára

Szemben az eddigi erősen ipari jellegű terméktámogatási lehetőségekkel, új, különböző felhasználó csoportok igényeit az eddigieknél is jobban figyelembe vevő ajánlattal állt elő az Avid.

Avid "Standard" támogatás:

gazdaságos lehetőség azok számára, ahol enyhébb a határidő szorítása és nem túl bonyolult az utómunkarendszer valamint a  munkák is projektekhez kötődnek.

Avid "Priority" támogatás:

azok számára, akik a szoftver vásárlást hosszú távú befektetésnek tekintik, igénylik a gyors, tervezhető hardver cserét.

Avid "Uptime" támogatás:

Azoknak a kis és közepes méretú műsorgyártóknak, televízióknak, akik 24 órában dolgoznak és 24 órában igénylik a segítő kezet.

Avid "Enterprise" támogatás:

A legbonyolultabb rendszerekkel és nagyválallati méretű igényekkel rendelkező felhasználók számára, ahol semmi sem lehet a véletlenre bízni. Egyedi támogatási lehetőségek és dedikált szervíz csapat.

A hazai árakról és lehetőségekről a kiállítás után tudunk felvilágosítást adni.

A különböző szolgáltatási szintek leírása a gyártó honlapján megtalálható:

http://www.avid.com/us/support/index.aspx

1 komment

Címkék: támogatás support

A bejegyzés trackback címe:

https://broadcast-info.blog.hu/api/trackback/id/tr692314696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Új Avid szoftver verziók « Broadcast blog · http://pennamedia.wordpress.com/2009/05/14/uj-avid-szoftver-verziok/ 2009.05.14. 08:49:06

[...] http://pennamedia.wordpress.com/2009/04/20/uj-termektamogatasi-lehetosegek-avid-felhasznalok-szamara... [...]
süti beállítások módosítása