2011.10.31.
09:45

Írta: pennamedia

Új magyar partnert választott a Focal JMlab

A Focal JMlab a Penna-Poor Kft-t választotta hivatalos magyar importőrnek a Focal Home Audio, installációs és hangosítás piaci szegmensekben.

A 25 éve alapított Penna cégek a high-end audió és broadcast videó mellett széleskörű elismertségre tettek szert az intelligens otthon, életstílus termékek rendszerintegrációja és forgalmazása területén, 10 évet meghaladó gyakorlattal rendelkeznek számítógépes és informatikai alapú otthoni szórakoztató rendszerek tervezése és installációja terén is.

Dankó Péter, a Penna cégek ügyvezetője véleménye szerint a jövő szempontjából az egyik legfontosabb teendő a meglévő vásárlók megőrzése mellett az új vásárlók megtalálása. Az innovatív fejlesztéseikről is ismert Focal és a Naim nyári egyesülése az elmúlt évtized egyik legizgalmasabb fejleménye, az új közös cég filozófiája közel áll a Penna cégek mindig újat és a legjobbat kereső stratégiájához. Büszkék vagyunk rá, hogy a Focal & Co partnerei lehetünk Magyarországon – mondta Dankó Péter.

Pierre Malliard, a Focal JMlab  területileg illetékes eladási igazgatója hozzátette: örülünk, hogy a Penna-Poor Kft-vel dolgozhatunk Magyarországon. Cégeink azonosan gondolkodnak és hasonló ambíciókkal rendelkeznek, ez pedig biztossá tesz bennünket a magas színvonalú képviseletben, az erősödő piaci jelenlétben.

 

 

http://www.focal.com/

http://penna-poor.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: 25 év Focal JMlab Penna-Poor Kft Penna cégek Focal and Co

A bejegyzés trackback címe:

https://broadcast-info.blog.hu/api/trackback/id/tr963341840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása