2011.10.12.
08:38

Írta: pennamedia

0,097ps jitterű új órajelgenerátor az MSB Technology fejlesztésében

 A digitális zenei reprodukció világának eddig oly sok újdonságot adó MSB Technology megint kitalált valami mellbevágót. Az akár 1 Hz-en is garantáltan mindössze 0,097 ps jitterrel bíró órajelgenerátort.

http://www.msbtech.com/products/galaxy.php

Femtosecond Galaxy Clock névre hallgat az új opció, amit sajnos csak az MSB DAC-okba lehet egyenlőre betenni, és ki tudja megoldható-e technológiailag, hogy valaha megjelenjen, mint önálló termék.

Sokat nem árulnak el róla, hogy hogyan állítják elő, arról is csak egy kicsit, hogyan mérik. Mint a high-end audio világában oly sokszor megesik, itt is közelebbről meg nem nevezett űrtechnológia alkalmazását emlegeti a gyártó, mint az egyik legfontosabb ismérvét az újdonságnak.

Az órajel modul tokja ugyanabból az anyagból készül, mint az űrsikló hővédő burkolata.

Az új órajelgenerátor már szállítható és az e hétvégi Rocky Mountain Audio Fest kiállításon meg is hallgatható. Ha valaki éppen arra járna. :)

 

Az árak megtalálhatóak a hazai forgalmazó Penna-Poor Kft honlapján.

http://penna-poor.hu/termekek/msb-technology

 

Szólj hozzá!

Címkék: femtosecond galaxy clock msb technology

A bejegyzés trackback címe:

https://broadcast-info.blog.hu/api/trackback/id/tr123296683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása