2009.11.23.
23:53

Írta: pennamedia

Új Avid szoftver verziók - Snow Leopard kompatibilitással

Ma megjelent az Avid Media Composer, Symphony 4.04, Newscutter 8.04, Unitiy ISIS 2.1 és Unity Media Network 5.2 verziószámú szoftver frissítése.

Sokak számára fontos, hogy ezzel megvalósult a Mac OS X legújabb 10.6.2 "Snow Leopard" operációs rendszerével a kompatibilitás. Akik az előző operációs rendszer verziót használják, azoknak sem kell elkeseredniük, hiszen a 10.5.8 operációs rendszerrel is működik majd a legfrissebb Avid szoftver verzió.

Az installációnál ügyelni kell arra, hogy az upgrade a régebbi oprendszerről nem elegendő, teljesen törölni kell az install előtt a háttértárat és így szükséges installálni az új operációs rendszert, ahhoz, hogy az Avid szoftverek megfelelően működjenek az upgrade után.

A 4.0/8.0 verziók tulajdonosai a dongle vagy a szoftver licensz frissítése nélkül is tudják az új verziót telepíteni, a 3.x verzióknál ez már nem lehetséges.

További információk és a letöltéshez szükséges linkek az Avid terméktámogatás oldalain megtalálhatóak.

http://www.avid.com/register/mcsoft_dl.asp

Szólj hozzá!

Címkék: avid symphony snow leopard media composer newscutter unitiy isis unity media network

A bejegyzés trackback címe:

https://broadcast-info.blog.hu/api/trackback/id/tr22314883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása