2011.08.19.
18:15

Írta: pennamedia

Focal és Naim: a tökéletes hangreprodukció iránti közös szenvedély

2011. augusztus 19.

A tökéletes hangreprodukció iránti közös szenvedélyük által egyesítve, a vezető high-end audio gyártók, a Focal és a Naim, ma bejelentették, hogy létrehozták az európai audio ipar új, vezető társulását.

A Focal & Co tulajdonosai Jacques Mahul (alapító és az igazgatótanács elnöke), CM-CIC (befektető cég, a Focal régi részvényese) valamint a Naim és a Focal menedzsmentjei lettek. A cég több, mint 325 alkalmazottal dolgozik francia és angol gyáraiban és kombinált éves bevétele megközelíti a 14 milliárd forintot.

A jövő sikereinek kulcsa a két cég kutató és fejlesztő részlege. Az új, egyesített részleg az ipar vezető fejlesztési erejévé válik, innovatív és kiváló minőségű termékeivel megcélozva a dinamikusan változó hifi technológia új szintjeit.

Jacques Mahul a Focal & Co  alapítója és elnöke kijelentette:
“ A sikerhez vezető úton a különálló hangfal és elektronika gyártóknak nincs jövője. Olyan együttműködés és partneri viszony szükséges mind a fejlesztések, mind a befektetések során, amely lehetővé teszi, hogy a két cég megtartsa az évtizedek alatt megteremtett értékeit és gyorsan reagáljon a fejlesztési lehetőségekre.”

Paul Stephenson, a Naim Audio ügyvezetője és a Focal & Co igazgatótanácsának tagja kiegészítésül elmondta:
“ Az egyesülés alapját az európai gondolkodás jelenti. A Focal olyan partner, aki osztja a Naim zene iránti szenvedélyét és hozzájárul a Naim termékeinek új szintre történő emeléséhez. Együtt sokkal többet érhetünk el, mint az külön-külön lehetséges lenne, miközben megtartjuk mindazokat az értékeket, amiért a Naimet évtizedek óta szeretik vásárlói. Van néhány fantasztikus új fejlesztés a terveinkben, amelyek ennek a szövetségnek a segítségével gyorsabban piacra kerülhetnek.

További részvényesek véleménye:

Christophe Sicaud, a Focal & Co elnöke:
“Úgy látom, a Focal & Co a Focal és a Naim tökéletes otthona lesz. Mindketten büszke európai gyártók vagyunk, több évtizedes múlttal és az egyesülés segítségével mindkét gyártó bizakodással tekinthet a jövőbe.

Gerard Chretien, a Focal – JMLab ügyvezetője és a Focal & Co igazgató tanácsának tagja:
“ Egyre többen hallgatnak zenét és keresik a kiváló minőségű hangreprodukciót. Ez kiváló lehetőség mindkét gyártó számára, melyen minél jobb kihasználását teszi majd lehetővé az egyesülés.

Frédéric Plas, a CM-CIC befektetési igazgatója:
“Az elmúlt 10 évben nagy örömmel támogattuk a Focal különleges pozíciójának és egyedi brandjének kialakításának a hosszú távú stratégiáját. A Naim tökéletesen illeszkedik ebbe a folyamatba.


Szólj hozzá!

Címkék: audio naim focal

A bejegyzés trackback címe:

https://broadcast-info.blog.hu/api/trackback/id/tr243165440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása