2011.06.25.
19:20

Írta: pennamedia

Hatalmas EIZO monitor, hatalmas felbontással

 Az EIZO legfrissebb LCD monitora 36 hüvelykes képátlójú Sharp ASV panellel érkezik, amely 170 fokos betekintési szögeket és 4096 x 2160 pixeles natív felbontást kínál. A monitor a 10-bites LUT-nak köszönhetően 1,07 milliárd színárnyalatból választja ki a legmegfelelőbbeket, hogy mindig színhű képet kínálhasson. A DuraVision FDH3601-es típusjelzéssel ellátott újdonság esetében a fényerő 700 cd/m2-es, a statikus kontrasztarány pedig 1000:1 értéket képvisel, háttérvilágításként azonban most nem a LED-et, hanem a jó öreg CCFL-t használták.


Annak érdekében, hogy a háttérvilágítás tökéletesen homogén, azaz egyenletes legyen, a gyártó beveti a DUE (Digital Uniformity Corrector) technológiát is, ami egy ideje már jelen van a vállalat repertoárjában (az árnyalatokkal játszik, hogy ahol sötétebb a háttérvilágítás ott világosabb pixeleket alkalmaz). A hatalmas képátlóval és hatalmas natív felbontással rendelkező monitor a tervek szerint szeptember 7-én mutatkozik majd be Japánban, ahol 36000 dollárnak megfelelő összegért lehet majd hozzájutni.

http://ipon.hu/hir/hatalmas_eizo_monitor_hatalmas_felbontassal/16995

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: panel sharp eizo lut 10 bites duravision fdh3601 asv

A bejegyzés trackback címe:

https://broadcast-info.blog.hu/api/trackback/id/tr543014378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása