2011.04.12.
09:54

Írta: pennamedia

Megamax néven új gyerekcsatornát indít a Chello Central Europe

 

Április 18-án Megamax néven új gyerekcsatornát indít a Chello Central Europe. A csatorna minden műsorát magyar szinkronhanggal sugározza.

Megamax néven új gyerektévé indul április 18-án – tudatta közleményben a Chello Central Europe. A csatorna, amely elsősorban a 8-12 éves fiúkat célozza meg, minden műsorát magyar szinkronhanggal sugározza. Az új gyerektévé másodlagos célcsoportját a 7-14 éves gyerekek alkotják, “akik szeretik a kalandokat, a szuperhősöket”.

A csatornán számos, külföldön már népszerű, nagy nézettségű sorozat lesz látható, mint például aTransformers, Battle Force, Twisted Whiskers (a képen), Dex Hamilton, Iron Kid vagy a Metajets. A Megamax arculatát a Red Bee Media dolgozta ki.

A csatorna a régióban elsőként Magyarországon lesz látható, és április 18. – augusztus 31. között egyelőre hatórás műsorsávban, 16:00-22:00 között lesz elérhető.

Forrás: http://www.origo.hu/teve/20110412-megamax-neven-uj-gyerekcsatorna-indul.html?

 

Szólj hozzá!

Címkék: chello megamax

A bejegyzés trackback címe:

https://broadcast-info.blog.hu/api/trackback/id/tr72922993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása