2010.08.03.
15:31

Írta: pennamedia

Patricia Barber július 24-i gyulai koncert videó felvétel - Danley hangfalakkal és MC2 Audio erősítőkkel hangosítva

Az eddig "titkos" Patricia Barber július 24-i gyulai koncert videó felvétel (egy nóta sajnos és az sem végig) felkerült a művésznő hazai rajongó tábora jóvoltából Patricia Barber Facebook oldalára.  :)

http://www.facebook.com/pages/Patricia-Barber/175927204985

Érdemes a videót megnyitni a linken keresztül a youtube-ban és ott átkapcsolni a felbontást 720p HD videóra. Ott pedig ráklikkelni a pop-out gombra (két egymást fedő téglalap a felbontást jelző link mellett), és akkor egy új ablakban felugrik a videó a teljes HD felbontásban és valamivel jobb hanggal.

Az igen kiváló és vadonatúj Canon XF-305 kamkorderrel felvett HD felbontású videó közvetlen linkje a youtube-on:

https://www.youtube.com/watch_popup?v=Aj9h-IRu4iE&vq=hd720

A hang azért is érdekes, mert a Gyulai Várszínház saját hangfalai és erősítői szóltak, amik Danley SH60 szélessávú és TH115 szub dobozok, a legnagyobb MC2 Audio MC1250 erősítőkkel. A hangkeverést az LV Hang Yamaha LS9 digitális keverője biztosította. Az eső folyamatos fenyegetése és az ezáltal okozott késedelem a beállásban némileg nehezítette a fellépő művészek és a hangosítást végzők dolgát, de azt hiszem így is élmény volt a jazz hétvége minden koncertje, de számomra legfőképpen Patricia Barber és Balogh Kálmán fellépése.

Szólj hozzá!

Címkék: patricia barber danley soundlab mc2 audio th115 sh60 danley canon xf305 mc1250

A bejegyzés trackback címe:

https://broadcast-info.blog.hu/api/trackback/id/tr392315018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása