2010.04.12.
07:59

Írta: pennamedia

NAB 2010: Avid Airspeed - natív 50 és 100 Mbps AVC Intra kijátszás

Az Avid bejelentette, hogy az Airspeed Multistream többcsatornás SD/HD kijátszó szerver az 1.5 szoftver verzióval képes lesz a P2 HD formátumok közül az AVC Intra 50 és 100 Mbps tömörítések natív kijátszására és rögzítésére. A kisebb bitráta esetén egyidejűleg 4 csatornán, a nagyobb bitráta esetén egyidejűleg 3 csatornán lehetséges az Avid Airspeed Multistream használatakor AVC Intra formátumokat kijátszani.

Mivel mind az Avid vágó rendszerei, mind az Interplay produkciós Media Asset Management (katalogizáló, elővágó és archiváló) rendszer (2.2 verzió), mind az Avid Unity ISIS és Media Networkmegosztott háttértárak natívan kezelik az AVC Intra formátumot, így az a teljes produkciós folyamaton keresztül használható, további konverziók nélkül.

Így a Panasonic broadcast kamkorderek használatával készített kiváló minőségű HD felvételek kerülhetnek adásba. Az AVC Intra meglehetősen erőforrás igényes formátum, az előző bejegyzések között említett új, nagy teljesítményű HP munkaállomások jól jönnek majd a feladatok elvégzésekor.

Szólj hozzá!

Címkék: avid avc intra nab 2010 airspeed multistream

A bejegyzés trackback címe:

https://broadcast-info.blog.hu/api/trackback/id/tr992314935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása