2010.03.12.
07:56

Írta: pennamedia

Avid Integrated Media Enterprise Webinar

Az alábbi linken megtekinthető Kirk Arnold Avid ügyvezető előadása az integrált media kezelés különböző produkciós, akár nagyvállalati  környezetekben a gyártó által javasolt módjairól, megoldásairól.

» Webinar – The Integrated Media Enterprise

Napjaink műsorgyártó és szétosztó környezeteinek a legfontosabb kérdéseit boncolgató előadás mellé jó kiegészítés lehet az Avid által a lehetőségek jobb megértését szolgáló honlap böngészése is.

http://www.avid.com/ime/

A honlap és az Integrated Media enterprise meogldás apropóját a Blue Order (Avid) akvizíciója jelenti. A Blue Order MAM megoldása az Avid Interplay kiterjesztéséve válik a jövőben, elősegítve az Interplay és általában az Avid produkciós megoldásainak alkalamazását a hosszú távú és sokfajta kimenettel rendelkező un. mély archiválás felé.

Szólj hozzá!

Címkék: avid blue order integrated media enterprise

A bejegyzés trackback címe:

https://broadcast-info.blog.hu/api/trackback/id/tr222314918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása