2009.04.20.
00:10

Írta: pennamedia

Többcsatornás ingest megoldás az Editshare-től

A file-alapú munkafolyamatok egyik legidőtrablóbb része a forgatott anyag rendszerbe történő másolása informatikai úton, amit elegánsan "ingest"-nek hív a szakzsargon. Az Editshare megosztott háttértárhoz integrált megoldása sokak számára jelenthet segítséget az ingest hatékonyabbá tétele érdekében.

editshare_flow Az univerzális, többféle operációs rendszerrel és különböző platformokon futó vágó - és utómunkarendszerekkel file rendszerrel kialakított ingest megoldás egyidejűleg több file-t is képes többféle tömörítéssel és képméretben az utómunka- vagy adásrendszerbe másolni vagy SDI / HD -SDI forrásról "digitalizálni". Az így kapott másolatok használhatóak akár Avid, akár Apple utómunkarendszerkben egyaránt. Már az importálás közben is lehetséges a meta adatok rögzítése, vagy élő esemény rögzítése kapcsán különböző markerek használata, amit később a vágórendszerek is megértenek.

Szólj hozzá!

Címkék: univerzális file sharing browse filerendszer ingest

A bejegyzés trackback címe:

https://broadcast-info.blog.hu/api/trackback/id/tr652314689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása