2011.04.13.
10:07

Írta: pennamedia

NAB 2011: forradalom a racken belüli kép/hang monitorozásban

 

A jövőre 25 éves amerikai Wohler valószínűleg az első cég volt, aki a rack szekrényen belüli kép és hang montirozáshoz igazán magas színvonalú eszközöket kezdett kínálni.

A kiállításon mutatták be a minden igényt kielégítő, moduláris AV monitoruk, az AMP2-E16V legújabb változatát.

A két 4,3 inches OLED kijelzővel ellátott eszköz 3G/HD/SD-SDI videó és AES, analóg, optikai audio csatlakozásokkal rendelkezik és a szokásos megoldások mellett SMPTE 2020 és Dolby D, E monitorozásra is használható. Egyedüliként az iparágban egyidejűleg akár 16 hangcsatorna monitorozására is képes. A moduláris felépítésnek és az opcionális kártyáknak (3G, Analog audio I/O, AES, stb) köszönhetően gyakorlatilag bármilyen monitorozási megoldás beállítható rajta. Hangosság monitorozás is a szolgáltatásai közé tartozik és kétféle hangosság ellenőrző algoritmussal is rendelhető, a legfrissebb szabványoknak megfelelően.

Az AMP2-E16V tipikusan az az eszköz, ahol végig kell ülni a demót, ahhoz hogy igazán megértse az ember a lehetőségeit, pár sorban sem bemutatni, sem igazán felkelteni az érdeklődést iránta nem lehet.

Talán ennek is köszönhető, hogy az angol BSkyB több, mint kétszáz darabot használ már belőle.

 

Szólj hozzá!

Címkék: monitor loudness wohler hangosság nab2011 amp2 e16v

A bejegyzés trackback címe:

https://broadcast-info.blog.hu/api/trackback/id/tr942923035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása