2011.04.13.
10:04

Írta: pennamedia

“Lényeges” létszámleépítés jön a közmédiában

 

A médiaalap vezérigazgatója egyelőre nem mondta el, pontosan hány embert rúgnak ki.

Várhatóan már jövőre érzékelhető lesz a közmédia reformja a piacon – közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezérigazgatója az “Üzlet-e a média 2011-ben?” című szerdai konferencián, Budapesten.

Böröcz István (képünkön) arról is beszélt, hogy a szerkezeti átalakítás elkerülhetetlenül létszámleépítéssel jár majd. Az integrációval, az intézmények egy helyre költöztetésével, a párhuzamosságok megszüntetésével és a létszámleépítéssel felszabaduló forrásokat tartalomkészítésre, tartalmi szolgáltatásokra, minőségi produkciók készítésére fordítja majd a közmédia – mondta Böröcz.

Az év végéig “érdemi, lényeges létszámleépítésre kell számítani” – jelentette ki a vezérigazgató, de ennek mértékéről nem beszélt. Utalt arra, hogy a leépítés bejelentése előtt a szakszervezetekkel kell egyeztetniük.

 

Szólj hozzá!

Címkék: mtva

A bejegyzés trackback címe:

https://broadcast-info.blog.hu/api/trackback/id/tr252923024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása