2009.05.15.
09:51

Írta: pennamedia

EV3 Genie - 3G/HD/SD/Fiber DVI konverter, tesztjel generátor

ev3genie_1

Az Electronic Visuals ötletes új terméke. Igen kompakt kivitelben, sokféle alkalmazásban használható: jól jöhet élő produkció, broadcast adáslebonyolítás és utómunka monitorozás során, de akár video projektor beállításhoz is.

ev3genie_2

Sgeítségével 3G, HD-SDI, SD -SDI jelek DVI kimenetre konvertálhatók számítógépes monitorokon pixelhelyesen történő monitorozáshoz, újraméretezés és időalap megváltoztatás nélkül. Használható a koax video kábelezés és üvegszálas átvitel közötti konverterként is, ha nagyobb távolságra kell 3G, HD vagy SD jeleket átvinni. Van benne egy mérőjel generátor,  ami minden formátumban képes mérőjeleket generálni az összes kimenetén egyszerre mind képben, mind hangban és további mérőábrák pedig egy PC notebookról olvasva a kimenetekre képben (hangban)  kiadhatók. 16 csatorna embedded hang átvitelét is végzi illetve a 8 pár bármelyikének monitorozása lehetséges dedikált SPDIF kimeneten.

A különböző szolgáltatások kiválasztása beépített web szerveren keresztül, Ethernet csatlakozást használva lehetséges.

Az alábbi formátumok monitorozására, konvertálására alkalmas:

ev3genie_3

Szólj hozzá!

Címkék: teszt 3g dvi fiber hd-sdi sdi electronic visuals mérőjelgenerátor tesztjel generátor video projektor

A bejegyzés trackback címe:

https://broadcast-info.blog.hu/api/trackback/id/tr62314775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása