2009.04.25.
09:22

Írta: pennamedia

Üvegszál a koax kábelek helyett?

Egyre több gyártó szerint ez nem is kérdés. A Blackmagic Design, a Kramer lelkes támogatója az elképzelésnek és vannak már megfizethető termékeik is.

Az előbbi például közvetlenül a számítógépes video kártyára is épít üvegszálas csatlakozást, a Decklink Optical Fiber kártya péládul ilyen.  Az SMPTE által ajánlott 1310 nm lézert használó új termék akár 25 km-re is képes 3G HD-SDI jeleket továbbítani, további költséges külső átalakító nélkül és kompatibilis minden ismert és szabványos SDI, HD-SDI forrással, kezel 8 csatorna embeddált hangot és van egy integrált keyere is, Ennek segítségével külső kulcsjeleket is kombinálni tud a digitális videóval, majd a kulcsolt jelet nagy távolságra továbbítani.

Szólj hozzá!

Címkék: üvegszál koax fiber fibre hd-sdi sdi blackmagic design

A bejegyzés trackback címe:

https://broadcast-info.blog.hu/api/trackback/id/tr642314734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása